Evenementen

Geen evenement is voor ons te groot of te klein

Iedere opdracht is voor ons maatwerk

Een vuurwerkshow bij een dorps- of stadsfeest, een bruiloft, een festival of jubileum; voor ieder evenement maken wij een passende show.

Om de maximale beleving te creëren maken wij graag met u een afspraak op locatie. Dit is geheel vrijblijvend en wordt door ons kosteloos uitgevoerd. Voor uw evenement of feest zetten wij graag alle mogelijkheden uiteen en kunnen u aangeven waar u op moet letten in de verdere voorbereiding. Wij maken graag een op uw wensen en mogelijkheden toegesneden voorstel  voor een maximale beleving en waarbij wij het gehele vergunningentraject uit handen nemen. Uw vuurwerk, onze zorg.

Voorbereiding
Omgeving
Locatie
Voorbereiding

De voorbereiding van een vuurwerkshow dient op tijd te beginnen. Een locatiebezoek moet worden afgelegd en de inhoud van de vuurwerkshow dient met u te worden afgestemd.

– Voor een vuurwerkshow met professioneel hoog vuurwerk dient uiterlijk 14 weken van tevoren door ons een aanvraag worden ingediend bij de provincie waarin de show plaats vindt.

– Voor een vuurwerkshow met consumentenvuurwerk en / of PSE (pyrotechnische speciale effecten), dienen wij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de show een melding bij de provincie te doen.

Omgeving

Over het algemeen wordt voor een vuurwerkshow met consumentvuurwerk een veiligheidsafstand van 60 tot 90 meter rondom aangehouden, dit in verband met de schuine stand van veel vuurwerk producten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 40 meter ruimte in een straal tot het publiek.

Locatie

Binnen de veiligheidscontour van het vuurwerk mogen zich naast publiek ook geen objecten bevinden die door eventueel vallend vuur, vlam zouden kunnen vatten zoals; voertuigen, opslagtanks met brandbare stoffen, gebouwen met rieten kap of met kunststof dak.