Over ons

Het Team

Binnen ons jonge bedrijf beschikken we over een team van professionals. Met vuurwerk kun je niets aan het toeval overlaten. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30 jaar zetten wij ons elke dag met hart en ziel in voor de mooiste vuurwerkshows. Gedrevenheid en passie zorgen ervoor dat wij op zoek gaan naar de meest passende, meest unieke en meest spectaculairste vuurwerkinvulling van uw evenement. Met al deze kennis en ervaring weten wij van A tot Z wat er bij een evenement komt kijken. Dit betekent dat wij voor u ‘ontzorgen’ vanaf het eerste moment. dfp vuurwerk regelt alles!

Kwaliteit
Veiligheid
Kwaliteit

Om de ultieme beleving te bewerkstelligen ontwerpen wij vuurwerkshows uit het oogpunt van kwaliteit, dat wil zeggen kwaliteitsvuurwerk, kwaliteitsmaterialen en kwaliteitssystemen. Deze kwaliteit zie je terug in de schoonheid van ons product, oftewel een schitterend vuurwerk! En, deze kwaliteit draagt mede bij aan veiligheid. Vuurwerk is licht, geluid en emotie. Deze beleving is alleen met kwaliteit te bereiken. Met ons kwaliteitsvuurwerk waarborgt dutch fireworks professional de veiligheid en beleving.

Wij werken alleen met kwaliteitsvuurwerk dat voorzien is van alle keurmerken die nodig zijn voor het organiseren van een vuurwerkevenement. Daarmee zorgt dutch fireworks professional altijd voor een geslaagde show. Hierbij hoort een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Informeer voor uw evenement of feest welke beleving dutch fireworks professional u kan geven en het beste bij uw wensen past.

Veiligheid

Voor het veilig afsteken van een vuurwerkshow komt heel wat kijken. Dit begint met een professionele aanpak, goede voorbereiding en een gedegen planning. Voor iedere locatie en setting dienen alle veiligheidsaspecten in kaart gebracht te worden. Onze ervaring en kennis worden ingezet om alle risico’s te mijden en toch het maximale te bereiken. Voor iedere show wordt daarom een locatiebezoek uitgevoerd. Samen met u worden alle aspecten besproken en de mogelijke veiligheidsmaatregelen vastgesteld. Bij ons komt veiligheid op de eerste plaats, daarom ook ons motto: “we voeren een show veilig uit, of niet”.